Izsanjati svoj svet v resničnega

Izsanjati svoj svet v resničnega - Jon Rasmussen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Rasmussen
DIMENZIJA
10,10 MB
IME DATOTEKE
Izsanjati svoj svet v resničnega.pdf
ISBN
2607989177554

OPIS

Ste molili, meditirali ali preizkušali tehnike pozitivnega mišljenja in se nič ni spremenilo? Ste dali možnost afirmacijam, trenerjem, terapiji, skrivnosti, zakonu privlačnosti, jasnovidcem in astrološkim vpogledom in se še vedno gibljete v okviru nespremenjenih izkušenj, ne glede na to, kako se trudite? Če je tako, vam povem, da obstaja razlog zaradi katerega se nič ne spremeni dovolj hitro. Šamani poznajo ta razlog in ga znajo preskočiti preprosto in elegantno. Ovire ležijo skrite v globinah vaše duše in podzavesti, tu pa šaman opravlja svoje delo.Z nekaj subtilne predrznosti avtor informira, navdihuje in izziva bralca k popolnoma novemu pristopu za spremembo življenja v takšnega, kakršnega si želimo. »Izsanjati svoj svet v resničnega« je epsko potovanje do najbogatejše možne usode, ki ostaja na razpolagi tako vam kakor tudi svetu, medtem ko se naužijemo avtorjevega spoznanja, modrostnih naukov, izkušenj in vizije.O avtorjuJon Rasmussen je avtoriteta na področju šamanističnega energetskega zdravljenja. Vplival je na življenja tisočih strank in študentov iz celega sveta. Njegovo zdravljenje ter poučevanje sestojita iz 25 let izkušenj na večih področjih, med njimi so: holotropsko dihanje, theta zdravljenje, zdravljenje svetlobnega telesa in mnoge druge ogrožene šamanske tradicije.Jon je izdal knjigo z naslovom »Izsanjati svoj svet v resničnega: Šamanove skrivnosti za uresničenje življenja, kot si ga želite«. Gre za popoln vodič k spremembam v vašem osebnem življenju in svetu; na račun svobode, moči in radosti. Vključuje Jonovo osebno šamanistično vizijo za svet, kar navdihuje bralca k soudeležbi pri ustvarjanju boljšega sveta.Avtor si je izobrazbo prvotno pridobil iz električnega inženiringa, nakar je več kot desetletje delal na področju industrije visoke tehnologije, v mnogih državah. Njegove izkušnje hkrati s sposobnostmi razumevanja kvantno-energetskih vidikov procesa šamanskega zdravljenja, priskrbijo širino, ki zdravljenim kaže pot do oprijemljivih rezultatov v vsakdanjem življenju.

Potepuški maček Bob je resnična zgodba o mačku, ki ga na londonskih ulicah najde poulični glasbenik James, vajen življenja iz rok v usta. James ni niti najmanj pripravljen na skrb za drugo živo bitje, vendar z Bobom splete prav posebno vez.

"Sezona 2017 je bila do zdaj moja najboljša sezona in prav iz Cortine se spomnim zelo posebnega trenutka," je začela svoj zapis 30-letna Mariborčanka, ki sicer nerada razpravlja o zasebnem življenju. V preteklosti avatarji video iger, navidezne nepremičnine, in druge izdelke za digitalno igranje prodali za milijone. V enem primeru učitelj jezika z imenom Ailin Graef prodal kos virtualne lastnine iz igre Second Life za milijon dolarjev.

POVEZANE KNJIGE