Hop Postavljanka

Hop Postavljanka - Ruth Wickings | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth Wickings
DIMENZIJA
7,81 MB
IME DATOTEKE
Hop Postavljanka.pdf
ISBN
3067307179507

OPIS

V tej izjemni predstavitvi izdelovanja postavljank boš spoznal osnovne tehnike in našel vse, kar potrebuješ za samostojno izdelavo čudovitih papirnatih postavljank, s katerimi boš osupnil prijatelje in družino.Zahtevnost projektov v knjigi se stopnjuje od preprostih vzporednih in nevzporednih pregibov do spiralnih učinkov in papirnatih ragelj. Sestavne dele postavljanke preprosto loči od osnove, odlepi zaščitno folijo s samolepilnih stikov in sledi podrobnim navodilom, ki korak za korakom opisujejo izdelavo strašnega zmaja, pravljičnega gradu, Frankensteinove pošasti in bujnega deževnega pragozda.• Podrobna navodila korak za korakom opisujejo izdelavo postavljank.• V knjigi najdeš različne dodatke, kot so plastične oči, svetleča prevleka, reliefni tisk ...• Zmaj je prva in najpreprostejša postavljanka, ki temelji na nevzporednih pregibih.• Vsi deli imajo vtisnjene pregibe in nameščene samolepilne trakove.

junija do 3. septembra spet povezuje središče kraja z ... HOP je, inače, zaveden u Registar političkih stranaka u Hrvatskoj pod rednim brojem 68.

septembra spet povezuje središče kraja z ... HOP je, inače, zaveden u Registar političkih stranaka u Hrvatskoj pod rednim brojem 68. Datum upisa je 18.

POVEZANE KNJIGE