Fotografov pogled

Fotografov pogled - Michael Freeman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Freeman
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Fotografov pogled.pdf
ISBN
9921283559219

OPIS

Oblikovanje je izredno pomemben dejavnik pri ustvarjanju uspešnih fotografij. Sposobnost videnja potenciala za udarne fotografije in poznavanje načinov urejanja grafičnih elementov v učinkovite kompozicije pa sta od nekdaj ključni veščini fotografije.Digitalna fotografija je prinesla več novih in vznemirljivih možnosti oblikovanja fotografij. Takojšen ogled posnetkov na digitalnih fotoaparatih omogoča sprotno preverjanje in izboljševanje posnetkov. Poleg tega računalniški programi za obdelavo digitalnih slik nudijo številne možnosti za naknadno spreminjanje, dodelavo in nadgradnjo fotografij. Vse to je korenito spremenilo način sodobnega fotografiranja.Knjiga Fotografov pogled razkriva, kako lahko vsakdo razvije sposobnost odkrivanja zanimivih prizorov in izdelovanja veličastnih digitalnih fotografij. Med drugim razišče vse tradicionalne pristope h kompoziciji in oblikovanju ter jih poveže z digitalnimi tehnikami, kot sta sestavljanje fotografij v panorame in fotografiranje z velikim dinamičnim obsegom (HDRI).

Mladinski fotografski natečaj Pogled je natečaj četrtega ranga državne stopnje. Pohvali se lahko z rekordno udeležbo, saj noben mladinski fotonatečaj, ki ga je organiziral ... Pogled na svet skozi fotografski objektiv Nekaj fotografskih veščin lahko pride prav tako rekoč vsakomur, saj je, kot je prepričan fotograf Michael Freeman, obvladanje tehnike sicer pomembno, a ne edino potrebno znanje za dobro fotografijo. Tega nikoli ne pocnem.

junij 2015 ob 08:20 [2] M. Freeman, Fotografov pogled, Ljubljana, Tehniška Založba Slovenije, 2011.

POVEZANE KNJIGE