Druga roka

Druga roka - Chris Cleave | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Cleave
DIMENZIJA
5,97 MB
IME DATOTEKE
Druga roka.pdf
ISBN
7488488526532

OPIS

»Druga roka je izjemno, šokantno in zelo pretresljivo delo«. (Independent) Pripoveduje o šestnajstletni nigerijski deklici Čebelici, ki čaka na izgon iz Velike Britanije. Usodni dogodek v preteklosti je za vedno povezal njeno življenje z uspešno urednico modne revije Sarah, njenim možem Andrewom in sinom Charliejem v netopirski Batmanovi opravi. S svojo zgodbo pretrese vsakogar, ki se še trudi uravnavati kompas v vrtincih in protislovjih sodobnega sveta po srcu in vesti.Angleški publicist in pisatelj Chris Cleave (1973), ki je otroštvo preživel v zahodni Afriki, je leta 2008 s tem romanom opozoril nase. Druga roka je zgodba o nigerijski deklici v Veliki Britaniji. Knjiga je bila nominirana za ugledno literarno nagrado Costa Award, navdušila pa je kritike in bralce po vsem svetu. V ZDA je roman izšel z naslovom Čebelica.

Pridruži se Facebooku in se poveži z Druga Roka in ostalimi, ki jih poznaš. Facebook omogoča ljudem, da delijo, ter ustvarja bolj odprt in povezan svet. Aktualne objave o podjetju ODKUP IN PRODAJA POŠKODOVANIH VOZIL IN POSREDNIŠTVO DRUGA ROKA JORDAN KOVAČ S.P.

o morebitnih pomembnih dogodkih, tožbah in insolventnih postopkih. Zakon o delovnih razmerjih. SOP 2013-01-0784.

POVEZANE KNJIGE