Bojeviti pesniki

Bojeviti pesniki - Benjamin Gilmour | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Benjamin Gilmour
DIMENZIJA
5,53 MB
IME DATOTEKE
Bojeviti pesniki.pdf
ISBN
2989406924017

OPIS

Na popotovanju po odročni severozahodni pakistanski mejni provinci, kamor se je zatekal Osama bin Laden, je avstralski bolničar Benjamin Gilmour naletel na osupljivo kulturo, prežeto z neomajno vero in nezaupanjem do tujcev, obsedenostjo s puškami in obsežno proizvodnjo orožja v mestu Dara Adam Kel.Prepričan, da bi tudi Zahod moral poznati to življenje, se odloči, da se bo vrnil in posnel film o Paštunih. Pri tem nemalokrat tvega, kajti že samo to, da je tujec, ga lahko stane življenja.Gilmour se je preoblekel v domačina in snemal z majhno digitalno kamero. Domačini so mu pomagali in v filmu tudi igrali. Njegov igrani film Levji sin žanje velike uspehe po vsem svetu.

Franciji, odvraten pa mu je bil tudi bojeviti angleški odziv (ibid.: 92). Zmeraj bolj se je -Bojeviti Pesniki (Benjamin Gilmour)-Markizova nevesta (Mary Balogh)-Marley & jaz (John Grogan)-Otroštvo neba (Franci Novak)-Za večno (Alyson Noël)-Modra luna (Alyson Noël)-Živali iz gmajnice (Colin Dann)-Igra angela (Carlos Ruiz Zafón)-Taka je dežela (William Wall) *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Iz našega arhiva bomo ponovili Literarni večer iz leta 1999 z naslovom Slovenski pesniki o minljivosti.

14,99 ... BOJEVITI PESNIKI | Ker imamo radi knjige ... .::. Bojeviti pesniki - Puške, snemanje filma in divji zahod Pakistana Na popotovanju po odročni pakistanski severozahodni mejni provinci, kamor se je zatekal Osama bin Laden, je avstralski bolničar Benjamin Gilmour naletel na osupljivo kulturo, prežeto z neomajno vero in nezaupanjem do tujcev, obsedenostjo s puškami in obsežno proizvodnjo ... Bojeviti pesniki - Puške, snemanje filma in divji zahod Pakistana.

POVEZANE KNJIGE