Bali se vozi s kolesom

Bali se vozi s kolesom - Laurent Richard, Magdalena Richard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laurent Richard, Magdalena Richard
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Bali se vozi s kolesom.pdf
ISBN
1252829933667

OPIS

Bali je ljubek radoživ kužek z modrim noskom, ki je plašen in radoveden, predvsem pa prekipeva od energije in navdušenja. Živi z mamico in očkom, ima pa tudi babico in dedka ter veliko prijateljev. Prikupne zgodbice o Baliju obravnavajo prigode iz vsakdanjega življenja s katerimi se srečujejo tudi vsi otroci ( nestrpno pričakovanje božiča, vožnja s kolesom, večerno kopanje, spanje pri prijatelju), zato se bodo otroci z likom Balija z lahkoto poistovetili in ga vzljubili.Na koncu vsake zgodbice so tudi igre in dejavnosti, ki bodo otroke še dodatno motivirale in spodbujale k razmišljanju in raziskovanju.Nežne in zabavne zgodbe otroškega junaka tudi na RTV Slovenija!

Mnenja Zaenkrat še ni mnenj. Bali je ljubek radoživ kužek z modrim noskom, ki je plašen in radoveden, predvsem pa prekipeva od energije in navdušenja. Živi z mamico in očkom, ima pa tudi babico in dedka ter veliko prijateljev. Bali se vozi s kolesom Laurent Richard, Magdalena Richard.

Uporabite puščice, da bi Dasha bo vaše kolo na varnem priti do ciljne črte. Bali se vozi s kolesom Bali se kopa Bali se veseli božiča Bali / Sara prespi pri Baliju 15. LAŠTRO, Kata: Zeliščarica Kunigunda in rastline iz davnine Zeliščna abeceda Čebelja cvetna abeceda 16.

POVEZANE KNJIGE