Bali se kopa

Bali se kopa - Laurent Richard, Magdalena Richard | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laurent Richard, Magdalena Richard
DIMENZIJA
10,8 MB
IME DATOTEKE
Bali se kopa.pdf
ISBN
3933111712906

OPIS

Bali je ljubek radoživ kužek z modrim noskom, ki je plašen in radoveden, predvsem pa prekipeva od energije in navdušenja. Živi z mamico in očkom, ima pa tudi babico in dedka ter veliko prijateljev. Prikupne zgodbice o Baliju obravnavajo prigode iz vsakdanjega življenja s katerimi se srečujejo tudi vsi otroci ( nestrpno pričakovanje božiča, vožnja s kolesom, večerno kopanje, spanje pri prijatelju), zato se bodo otroci z likom Balija z lahkoto poistovetili in ga vzljubili.Na koncu vsake zgodbice so tudi igre in dejavnosti, ki bodo otroke še dodatno motivirale in spodbujale k razmišljanju in raziskovanju.Nežne in zabavne zgodbe otroškega junaka tudi na RTV Slovenija!

Redna cena: ... Bali je ljubek radoživ kužek z modrim noskom, ki je plašen in radoveden, predvsem pa prekipeva od energije in navdušenja.Živi z mamico in očkom ...

Sara prespi pri Baliju. Magdalena, Laurent Richard Bali se kopa .

POVEZANE KNJIGE