Zverinice iz spalnice

Zverinice iz spalnice - Loes Riphagen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Loes Riphagen
DIMENZIJA
4,56 MB
IME DATOTEKE
Zverinice iz spalnice.pdf
ISBN
9556455181239

OPIS

Se kdaj zbudite z vozlički v laseh? potem imate v spalnici pajadke! Še niste slišali zanje?Preberite knjigo in odkrijte, katere zverinice še živijo v vaši spalnici, od A do Ž."Bezotrebec gre ponoči na lov za umazanimi zobmi in smrdljivimi usti. S svojim kosmatim repom počisti vso umazanijo, ki tiči med zobmi."

Poleg kuhinje, je za mnoge spalnica najbolj pomemben prostor v stanovanju. To so osnove, ki jih moramo upoštevati pri opremi spalnice, a če želimo, da bo spalnica resnično naš mali raj, potem moramo spremeniti še veliko drugih stvari. Preverite našo pestro ponudbo spalnic, garderobnih omar in komod vrhunskih blagovnih znamk.

Izberi jezik. Slovenščina Salon pohištva Alples studio Ljubljana BTC in salon pohištva Dorfarje vam pripravimo izris spalnice na podlagi vaših želja.

POVEZANE KNJIGE