Zdravilna rastlinska in sadna žganja

Zdravilna rastlinska in sadna žganja - Emil Keršek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emil Keršek
DIMENZIJA
3,84 MB
IME DATOTEKE
Zdravilna rastlinska in sadna žganja.pdf
ISBN
8591725474264

OPIS

Celostni priročnik o zdravilnih rastlinah, sadju, medu in žganjih.Knjiga Zdravilna rastlinska in sadna žganja odkriva stare modrosti, ki so znane že dolgo – prinaša splošne nasvete za domače zdravljenje mnogih bolezni, zato je poučna in koristna za vsakogar, ki se želi zdraviti na naraven način.V tem bogatem priročniku avtor strokovno in hkrati poljudno podrobno opiše več kot 80 zdravilnih rastlin in njihovo učinkovanje na človeško telo. Ob vsaki rastlini so navedene splošne informacije, natančna kemična zgradba, pa tudi priporočeni dnevni odmerki pripravkov iz teh rastlin. Avtor priporoča zdravljenje določenih težav in bolezni, doda pa tudi skoraj 350 receptov za razne zdravilne rastlinske in sadne pripravke.Pomembno mesto v knjigi imajo med in drugi čebelji izdelki, ki so pravi čudež narave in neprekosljivi v boju proti vsakdanjim bolezenskim težavam.Opisani so še postopki za izdelavo tradicionalnih dalmatinskih žganj, pa tudi najnovejše tehnološke metode destiliranja.

Črni salonarji. Obešalnik Tomy 14 Barva sivo črna NOV PAKIRAN.

Vendar pa imajo lahko tudi zdravila rastlinskega izvora neželene učinke. Najbolj pogosti so draženje, alergijske reakcije, učinki na srce in imunski sistem ter toksični učinki. Premiki (trgovanje) nekaterih rastlin, rastlinskih proizvodov in drugih predmetov po ozemlju EU ter njihov vnos na varovana območja in njihovi premiki po teh območjih so dovoljeni le, če so opremljeni z rastlinskim potnim listom, ki potrjuje skladnost z zahtevami in ukrepi, določenimi z EU zakonodajo. Zdravilne rastline za svoj vrt ali celo za vašo teraso Večfunkcionalnost je "IN" na vseh področjih življenja.

POVEZANE KNJIGE