Vsaj malo vere

Vsaj malo vere - Mitch Albom | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitch Albom
DIMENZIJA
5,48 MB
IME DATOTEKE
Vsaj malo vere.pdf
ISBN
4433324129765

OPIS

Literarna mojstrovina Mitcha Alboma o izjemnem osemletnem odkrivanju življenja z upanjem v srcu se začne z nenavadno prošnjo: Mitcha Alboma njegov bolehni dvainosemdesetletni nekdanji verski voditelj, rabin, prosi, naj ima poslovilni govor na njegovem pogrebu. Mitch se ne počuti vrednega, da bi to naredil, ker pa prošnje ne more zavrniti, pristane pod pogojem, če bo rabina lahko bolje spoznal kot človeka. Zato ga mora kar nekajkrat obiskati. Hkrati spoznava tudi lokalnega pastorja, človeka z izredno tragično preteklostjo, ki pridiga revnim ljudem in brezdomcem v propadajoči cerkvi, a kljub temu ohranja upanje in veselje. Roman Vsaj malo vere, ki govori o tem, kako se ozdraviti gorja in kako v današnjem svetu ohraniti vero, je ganil milijone bralcev in jim pomagal.

10,00 € ... ii vsaj malo vere 4114.) vsaj malo vere - mitch albom Vsaj malo vere Vera oziroma še boljše, religija me je vedno zanimala...in to kljub temu, da se nimam za religioznega človeka...no, ne morem reči, da sem ravno ateist...pravzaprav ateisti zame ne obstajajo, kajti po moje najde vsak nekje svojega boga...vsaj malo boga...čeprav je pa res, da si nekateri to težko priznamo... Vsakemu, ki ima vsaj malo vere, priporočam njegov obisk. Ko je duhovnik vstopil v bolniško sobo, je kar hitro navezal stik s hčerko.

V Jezusovem delovanju srečamo vsaj tri vrste čudežev: pojavi v zvezi z naravo (umiritev viharja, hoja po vodi), ozdravljenja in izganjanje hudih duhov. Ko gre za ozdravljenja v ožjem pomenu besede, je vaša ugotovitev resnična. Vsakemu, ki ima vsaj malo vere, priporočam njegov obisk.

POVEZANE KNJIGE