Uničimo jo!

Uničimo jo! - Kate McCaffrey | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate McCaffrey
DIMENZIJA
8,81 MB
IME DATOTEKE
Uničimo jo!.pdf
ISBN
9023873365513

OPIS

Ta odkritosrčna in nadvse verjetna zgodba je prvoosebna pripoved, namenjena tako učiteljem kot najstniškim bralcem in njihovim staršem, saj gre za literarno delo, ki bralcu omogoča vpogled v sodobni fenomen elektronskega nadlegovanja. Že v letu 2007 so v Avstraliji ugotovili, da je polovica deklet med 12 in 15 letom že doživela tovrstno nadlegovanje, ki je še posebej neprijetno zato, ker nadlegovalci lahko skrijejo svojo identiteto. Pred takšnimi zlorabami žrtev ni varna niti v okolju svojega doma.Najstnica Avalon se je z avstralskega podeželja preselila v mesto. Na prejšnji šoli je bila ena najbolj priljubljenih deklet, kapetanka športne ekipe, odlična učenka. V novi šoli se že od prvega dne trudi vključiti se v novo družbo, a vsak poizkus se spremeni v katastrofo. Še slabše: postane žrtev spletnega nadlegovanja svojih sošolcev. Ob njej je le nekaj manj priljubljenih učencev, a kaj, ko se nadlegovalci spravijo tudi na njenega najboljšega novega prijatelja Marshalla.

Na deželi je bila zelo priljubljeno dekle, v novi šoli pa si na začetku nikakor ni mogla najti prijateljev. Kate McCaffrey: Uničimo jo! Janja Vidmar: Brez Cvetka Bevc: Devetka. poučne knjige: C.

pesniške zbirke: tri pesmi slovenskih modernistov (Kette, Murn,Cankar,Župančič) Tristo narodnih Če jo želimo na vsak način pripraviti v mikrovalovni pečici, moramo zelenjavo zapreti v varno posodo s pokrovom, dodati malo vode in jo dušiti v pari. 4.

POVEZANE KNJIGE