Štefka Cvek v krempljih življenja

Štefka Cvek v krempljih življenja - Dubravka Ugrešić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dubravka Ugrešić
DIMENZIJA
11,92 MB
IME DATOTEKE
Štefka Cvek v krempljih življenja.pdf
ISBN
5864669606431

OPIS

V slovenščini je dostopna tudi zbirka esejev Kultura ... Ivana Novak, urednica filmskega programa na Televiziji Slovenija Foto: emka.si Knjiga, ki sem jo letos prebrala na dah: Štefica Cvek v krempljih življenja Dubravke Ugrešič. Literarni žanr, ki najbolje opiše moje leto: rockovska poezija (s poudarkom na "rock") Oseba, od katere sem si letos izposodila največ knjig: moj oče, ki ima doma alternativni NUK. Žal v zborniku niso navedeni dobitniki kristala Vilenice, kot tudi ne med njenimi nagradami.

Prevod: Višnja Fičor Zbirka: Sanje.Roman Žanr: ljubezenski roman, postmodernistični roman Narodnost: hrvaška književnost Humorna pripoved o mladi strojepiski Štefici, ki neuspešno išče fanta, s katerim bi lahko živela srečno do konca dni. Štefka Cvek v krempljih življenja ... Dubravke Ugrešić, ki je doživel tudi slavno ekranizacijo, je po skoraj tridesetih letih (končno!) preveden tudi v slovenščino.

POVEZANE KNJIGE