Skrito sporočilo

Skrito sporočilo - Sebastian Barry | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Barry
DIMENZIJA
10,71 MB
IME DATOTEKE
Skrito sporočilo.pdf
ISBN
7359345604433

OPIS

Roseanne McNulty je stara skoraj sto let, vendar jo čaka negotova usoda, kajti bolnišnico za duševno bolne, v kateri je preživela velik del življenja, naj bi zaprli. V nekaj tednih, ki naj bi pripeljali do tega, se pogosto pogovarja s psihiatrom, na katerega jo veže sicer previden, vendar tudi zaupljiv odnos, ki se začne poglabljati, ko psihiater žaluje za svojo umrlo ženo. Skozi dnevniške zapise se tako pred bralcem odpira pogled na Roseannino družino v tridesetih letih prejšnjega stoletja, pa tudi na družbo in zgodovinske okoliščine, ki so hkrati šokantne in ganljivo lepe. Roseannina zgodba se tako počasi spreminja v skrivno zgodovino Irske, polno grozljivih zlorab in omejenosti, vendar kljub temu tudi ljubezni, strasti in upanja.

Svojemu nasledniku pa je v skladu s tradicijo v Beli hiši pustil skrito sporočilo. Ko napišete sporočilo, lahko prejemnike dodate v polje »Za«, »Kp« ali »Skp«. Če želite dodati več prejemnikov, postavite vejice med posameznimi imeni ali e-poštnimi naslovi.

Poleg skrivanja sporočil pod podloge obleke, kovčkov ali ovitkov knjig so najbolj znane metode: Uporaba tajnega črnila.Tako črnilo ne pušča vidnih sledi. Sam (Andrew Garfield) je osamljeni in razočarani 33-letnik, ki spozna skrivnostno žensko Sarah (Riley Keough), ki se zabava v bazenu pred svojim stanovanjem. Sebastian Barry. Skrito sporočilo.

POVEZANE KNJIGE