Prosim, odpusti mi

Prosim, odpusti mi - Melissa Hill | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melissa Hill
DIMENZIJA
10,1 MB
IME DATOTEKE
Prosim, odpusti mi.pdf
ISBN
6982720431059

OPIS

Ste kdaj sanjali o tem, da bi pobegnili? Ali o tem, da bi preteklost preprosto pustili za seboj?Leonie se je odločila storiti prav to. Preselila se je v tujino, si našla novo službo in nov dom, začela živeti novo življenje ... A ko na dnu stare garderobne omare odkrije leseno šatuljo z neprebranimi pismi, ki se vedno končajo s prošnjo po odpuščanju, sklene, da bo skrivnosti prišla do dna.Ali razrešitev zgodbe nekoga drugega Leonie lahko pomaga pri soočenjuz njenimi skrivnostmi? Leonie ve samo to, da mora poskusiti, kajti če se lahko srečno konča ljubezenska zgodba para iz neprebranih pisem, potem se mogoče lahko tudi njena.

Kako ponavljati fraze edinstvene havajske tehnike 'ljubim te, žal mi je, prosim, odpusti mi, hvala ti', da pridemo v stik z Božanskim in se lažje soočamo z vsemi življenjskimi izzivi? Končamo lahko s prošnjo "prosim, odpusti mi" in na koncu se za odpuščanje tudi zahvalimo. Kaj pa storiti, kadar stojimo za svojim dejanjem, vendar smo z njim drugo osebo prizadeli? Kadar drugo osebo s svojim dejanjem prizadenemo in dejanja ne obžalujemo (menimo, da smo dejanje naredili povsem skladno s seboj), se osebi opravičimo, če smo ... Mrzí mě to... Odpusti mi prosim : četrtek, 25.

Pri tem ji pomaga soseda Alex. In če se lahko srečno konča zgodba para s pismi, se lahko morda srečno konča tudi njena življenjska zgodba. Kmalu najame stanovanje v lepi viktorijanski hiši, v katerem najde leseno šatuljo, polno neodprtih pisem, naslovljenih na Heleno Abbott.

POVEZANE KNJIGE