Preden umrem

Preden umrem - Jenny Downham | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Downham
DIMENZIJA
4,30 MB
IME DATOTEKE
Preden umrem.pdf
ISBN
5240360243699

OPIS

Vsak mora umreti. To vsi vemo. Šestnajstletna Tessa ve to bolje kot večina, saj ima pred sabo samo še nekaj mesecev življenja. Naredila je seznam desetih stvari, ki jih želi narediti, preden umre. Številka ena je seks. Začela bo nocoj. Ampak dobiti, kar želiš, ni preprosto. In če dobiš, kar želiš, ti to ne da vedno tistega, kar potrebuješ. In včasih najbolj nepričakovane stvari postanejo pomembne. Polna pozitivnega mišljenja, potrditve življenja in radostna – ta izredna knjiga praznuje življenje tako, da se sooči s smrtjo.

V njeno življenje vstopi privlačen, a zadržan Adam, ki mu je pred kratkim umrl oče. Preden umrem Foto Pro Plus Sedemnajstletna Tessa je neozdravljivo bolna, ker pa si želi pred smrtjo izkusiti življenje v polni meri, sestavi seznam stvari, ki si jih še želi doživeti. V njeno življenje vstopi privlačen, a zadržan Adam, ki mu je pred kratkim umrl oče. Preden umrem.

V njeno življenje vstopi privlačen, a zadržan Adam, ki mu je pred kratkim umrl oče. Preden umrem. Kdaj: 12.4.20 ob 22.25; Kje: Pop TV; Originalni naslov: Now is Good; Igrajo: Dakota Fanning, Olivia Williams, Kaya Scodelario, Jeremy Irvine; Spremljali bomo zgodbo, ki sledi zadnjim mesecem življenja najstnice Tesse.

POVEZANE KNJIGE