Poliana

Poliana - Eleanor Hodgman Porter | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eleanor Hodgman Porter
DIMENZIJA
4,31 MB
IME DATOTEKE
Poliana.pdf
ISBN
7532400589799

OPIS

Neverjetna zgodba o moči optimizma Ko se sirota Poliana preseli k svoji samski teti, s svojim optimizmom spremeni življenja vseh, ki jih sreča. Igra se igro "bodi Hvaležen", ki jo je njen oče naučil zato, da bi znala ceniti sebe tako, kakršna je - dokler se nekega dne ne zgodi nekaj groznega in niti Poliana sama ne ve, kako bi bila lahko ob tem hvaležna. Delček iz knjige:"Kar potrebujejo moški in ženske, je vzpodbuda. Njihove naravne moči nasprotovanja je potrebno okrepiti, ne pa oslabiti ... Namesto tega, da se vedno osredotočaš na človekove napake, poudari njegove vrline. Poskusi ga izvleči iz njegovega stalnega ponavljanja slabih navad. Pokaži mu njegov boljši jaz, njegov pravi jaz, ki si upa, naredi in zmaga! Vpliv prijetnega, uslužnega, pozitivnega značaja je nalezljiv in ima moč, da spremeni celotno mesto ... Ljudje izžarevajo tisto, kar je v njihovih glavah in njihovih srcih. Če se bo človek počutil prijaznega in ustrežljivega, se bodo kmalu tako počutili tudi njegovi sosedje. Toda če bo ošteval, se mrščil in kritiziral - mu bodo njegovi sosednje vrnili namrščen pogled s še večjo močjo! Ko iščeš in pričakuješ slabo, boš to tudi dobil. Ko veš, da boš našel dobro - boš to tudi dobil ... Povej svojemu sinu Tomažu, da veš, da bo z veseljem napolnil košaro za drva - potem pa ga začni opazovati, pripravljenega na nalogo in zainteresiranega!"

Eleven more Pollyanna sequels, known as "Glad Books", were later published, most of them written by Elizabeth Borton or Harriet Lummis Smith.Further sequels followed, including Pollyanna Plays the Game ... A pair of flyweights will look to get back to the win column in May. Poliana Botelho (8-3 MMA, 3-2 UFC) will take on Ji Yeon Kim (9-3-2 MMA, 3-3 UFC) at UFC Fight Night on May 1, which does not yet have an official venue or location..

Nekega dne pa jo doleti nesreča in njen optimizem. Poliana Magalhães. Be back soon.

POVEZANE KNJIGE