Piškotek

Piškotek - Jacqueline Wilson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jacqueline Wilson
DIMENZIJA
4,82 MB
IME DATOTEKE
Piškotek.pdf
ISBN
8788812982755

OPIS

Očarljiva, srčno topla zgodba, ki je ne boste mogli odložiti, izpod peresa priljubljene avtorice uspešnic Jacqueline Wilson. Lepa Piškotnik v resnici ni posebno lepa. Ne izstopa in je plašna, vsa dekleta na njeni šoli pa so neverjetno samozavestna in domišljava. Njeno ime se jim zdi smešno in izmislile so si nov vzdevek zanjo – Grda! Vendar pa Lepo še huje od zafrkavanja na igrišču prizadene zlonamerna kritika njenega očeta. Lepa in njena mama živita v strahu pred Očkovimi besnimi izpadi. Ti izbruhnejo, kadar prekršita katero od njegovih dlakocepskih hišnih pravil, predlagata kaj »trapastega«, na primer, da bi imeli domačega ljubljenčka, ali ko Lepa noče obleči česa, kar ji je kupil. Toda mama Lepo obožuje in poišče načine, kako jo osrečiti kljub vsemu vpitju v hiši. Skupaj si najdeta nov konjiček – peko piškotov – in porodi se veliko boljši vzdevek za Lepo.

Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. • Piškotek v katerem je zapisana izbira jezika 'sl-SI', 'en-GB'.

Gre za iskalnik, ki ga uporabljamo na stat.si. Ti piškotki so namenjeni za shranjevanje uporabnikovih nastavitev v iskalniku, za oglaševanje in za analitiko uporabe iskalnika, kar vse za svoje namene beleži Google. 23.

POVEZANE KNJIGE