Pikica in Tonček

Pikica in Tonček - Erich Kästner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erich Kästner
DIMENZIJA
4,72 MB
IME DATOTEKE
Pikica in Tonček.pdf
ISBN
9872390490589

OPIS

Nada Kramar oziroma Pikica z nenavadno starko večer za večerom stoji na mostu sredi Berlina in prodaja vžigalice. Njenim staršem, gospodu in gospe Kramar, se o tem seveda niti ne sanja, saj menita, da je Pikica na varnem z gospodično Roženkrančevo. Toda ali je vzgojiteljica zares tako nedolžna, kot se kaže? Ko vse skupaj postane nevarno, je k sreči tukaj Pikičin prijatelj Tonček. Pa tudi Pikica sama ni ravno od muh.Zabavna, ganljiva in napeta pripoved o prijateljstvu in pogumu, večna klasika iz svetovne zakladnice otroške književnosti v stripovski preobleki, ki jo je zasnovala ena največjih mojstric nemškega stripa Isabel Kreitz.

Katoliško tiskovno društvo. Izvor. Pikica in Tonček, levi in desni copatek za novorojenčka, sta spletena ročno iz mehke bombažne preje, vezalke pa so glede na model iz različnih materialov (ročno stkana bombažna preja, svilen trakec, bombažna vrvica,..).

Večna klasika iz svetovne zakladnice otroške književnosti je tokrat v stripovski preobleki. Glavna junaka sta Pikica in Tonček. Kljub temu da živita v povsem različnih družinah in si na prvi pogled med sabo nista podobna, postaneta nerazdružljiva prijatelja.

POVEZANE KNJIGE