Nace gre od doma

Nace gre od doma - John Boyne | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Boyne
DIMENZIJA
6,18 MB
IME DATOTEKE
Nace gre od doma.pdf
ISBN
6693592398408

OPIS

Nova knjiga za otroke Johna Boyna, avtorja nepozabnega Dečka v črtasti pižami, je očarljivo čarobna zgodba namenjena bralcem od otroških pa do poznih odraslih let.Ko Nace odide od doma, bralec najprej pomisli, da išče razburljive dogodivščine. Ko pa sreča starega izdelovalca igrač in se pred bralcem odvijeta zgodbi Nacetovega in predvsem starčevega življenja spozna, da fantič beži pred svojimi problemi, pred dnevom, ki se ga boji. Starec mu skozi skozi pripoved o svoji ljubezni do očeta in o prelomljenih obljubah pomaga pri odločitvi. Pravljična knjiga ima vse, kar mora imeti dobra knjiga: napisana je odlično, ne izogiba se humorju, njeni junaki so nepozabni. John Boyne upoveduje bivanjsko vprašanje na zelo izviren način.Osemletni Nace nekega zgodnjega jutra pobegne od doma. Na svoji poti sreča govoreče živali, lepo, a občutljivo jablano in čarobno prodajalno igrač s skrivnostnim starcem, ki rezlja lesene igrače. Ko Nace ne ve, kaj naj stori, naj se vrne domov in se sooči z natežjim dnevom svojega življenja, ali ša odide naprej po svetu, mu starec razkrije svojo zgodbo, polno čudežnih dogodivščin.

Zgornji odboj v steno s spreminjanjem razdalje oddaljenosti od stene (premikamo se naprej in nazaj) 20. Zgornji odboj v steno z eno roko Inšpektorat za delo je pri delu od doma v zadnjih letih zahteval od delodajalcev, da izdelajo oceno tveganja za lokacijo, kjer bo delavec delal.

PETEK od 7.00 do 14.00 Dežurna ambulanta v Vošnjakovi IV., pritličje: vsak dan med 20.00 — 23.00 uro. Splošna urgentna ambulanta v prostorih UKC od 23.00 ure dalje.

POVEZANE KNJIGE