Dvignite se!

Dvignite se! - Stéphane Hessel | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stéphane Hessel
DIMENZIJA
10,97 MB
IME DATOTEKE
Dvignite se!.pdf
ISBN
6303069402810

OPIS

V epohi, ki je vse bolj razkosana in razrvana, Hesselove vrstice netijo ogenj zavedanja in nudijo prepotrebno oporo inteligibilni, emotivno zreli drži odgovornega državljana. Stéphana Hessela slovenski bralec prepoznava kot enega tvorcev Splošne deklaracije o človekovih pravicah, ki s človeškim dostojanstvom in z dramljenjem zavesti o neodtujljivih pravicah na čelu dviguje prapor svobode, pravičnosti in, ne nazadnje, sporočila miru. Besedilo, ki historično izkustvo opre na politično analizo, empatijo in neogibno potrebo po revolucionarnem refleksu (še posebej v veku, ki se brezsramno vdaja letargiji), bo ogovorilo široko bralsko občestvo. Po njem bi smel seči slehernik, ki doumeva vrednote, kakor jih deklarirajo demokracije, in v istem pogled upira v skrivnostno, brezdanje brezno preračunljivih potez sodobnih oligarhij. (Tjaša Koprivec)Natis ožlahtnita pripisa Milana Kučana in Branka Sobana.

Zakaj mirno gledamo, kako ljudje, ki so delali leta in leta, ostajajo brez plač in se potem čez noč znajdejo na cesti? DVIGNITE SE - Potovanje v leto 2021 RISE - The Journey into 2021 ORACLEfilms OBVEZEN OGLED/MUST SEE. DELITE.SHRANITE.PONOVNO NALOŽITE SHARE.DOWNLOAD.REUPLOAD.

Strah se vse prehitro prelevi v kritiziranje in vzbudi v otroku občutek, da ni dovolj dober. Že danes poskusite otroka voditi in usmerjati z vero, da raste in se razvija v čudovitega človeka.

POVEZANE KNJIGE