Desetka

Desetka - Cvetka Bevc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Bevc
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Desetka.pdf
ISBN
7979190015939

OPIS

Desetka je sodobni, nagovarjajoči, vznemirljivi mladinski roman s kolektivnim junakom.Barbi, najlepšabejba na šoli, odkrije, da sploh ni zares zaljubljena v svojega fanta, ampak jo mede kapetan šolske nogometne ekipe.Lepemu Rikiju se zdi, da ga vsi obletavajo zaradi keša in ni nihče njegov pravi prijatelj. Točkarica Aška se zaljubi v violinista Lina, Petja premleva, zakaj je tako neposebna, da je nihče še pogleda ne. Kroki odkrije, da je gej, Fiksi pa pod pvlivom velike ljubezni preneha s kajenjem trave. Dodajte še piflarskega Jupsa, tračarko in bodočo igralko Jančo, alpinistko Roberto, ki v šolo hodi napravljena v "gozdnega dedca", ter računalniškega frika Joja, pa dobite Desetko, klapo, ki kljub številnim težavam drži skupaj. Deset zgodb o tem, kako postati in ostati cool.

... kavarna Desetka, Bowling DeLuxe, akcije pijač, bar Sevnica | BOWLING DELUXE SEVNICA. Aktualno ta hip. Dieta Popolna desetka se osredotoča na uravnavanje desetih hormonov v našem telesu, ki so pomembni za zdravje in optimalno telesno težo.

Krekov trg 3, Celje, 3000 Celje. 03 4285470 ( 034285470 , +38634285470 ) 03 4285484.

POVEZANE KNJIGE