Deklica s tisoč gubami

Deklica s tisoč gubami - Nora Iuga | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Iuga
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Deklica s tisoč gubami.pdf
ISBN
3071197906785

OPIS

»Nikoli nisem skušala delati poezije, prišla je sama in mi narekovala,« pravi večno mlada romunska pesnica Nora Iuga, deklica s tisoč gubami, kot je naslov njeni zadnji pesniški zbirki, največja podpornica in idol najmlajše generacije romunskih pesnikov. V tej knjigi najdemo pregled njenega celotnega pesniškega opusa. Nora Iuga je maestro besede, ne obrtnik, saj jo vodi izključno navdih. Zanjo na svetu ni normalnosti, ni banalnosti, k vsemu lahko vedno primešamo sanje in življenje postane poezija. Vstopimo v nadrealistični svet Nore Iuge. Prepustimo se njenemu navdihu!

Deklica.si ima novo podobo. Na spletni strani www.deklica.si za vse ustvarjalne radovedneže ustvarjam izdelke, ki so ta mesec vzbudili mojo pozornost. Deklica s tisoč gubami - Nora Iuga.

Ko je bila še majhna, sta se starša ločila, Kate pa vse od takrat za svojega pravega očeta šteje maminega dolgoletnega partnerjaKurta Russela.Ne glede na to, da je zrasla ob hollywoodski igralki, vztraja, da je bilo njeno otroštvo čisto običajno. Deklica s tisoč gubami je naslov njene pri nas pravkar izdane pesniške zbirke in nikakor ne deluje zgolj kot domislica - romunska pesnica, pisateljica in prevajalka Nora Iuga pri osemdesetih res funkcionira skladno s tem naslovom. Kot pravi, ima človek v življenju možnost izbire, ali bo srečen ali nesrečen. Knjiga meseca: izbira in piše dr.

POVEZANE KNJIGE