Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti

Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti - Myron Levoy | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Myron Levoy
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti.pdf
ISBN
2394768567708

OPIS

Cathy Dunn je vedela: če starki ne bo dajala kovancev, jo bo čarovnica začarala v kuščarja. Ali v kozo. Ali pa v pajka, tako majčkenega, da jo bo mama pohodila. A nekega dne je vseeno sklenila, da ji ne da svojega centa – in še istega dne je dobila vročino.Cathy je samo eden izmed mnogih otrok, ki so s starši prišli v New York, iskat boljše življenje. Tu imamo potem še gospoda Keplika, »vžigalkarja«, ki gradi mojstrovine iz vžigalic; pa Noreen Callahan, ki jo je sram delati v smrdljivi očetovi ribarnici; in poleg drugih celo posebnega Božička, ki obdaruje judovske otroke za njihov praznik!Dvojezična izdaja knjige Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti je zbirka nadvse prijetnih, magičnih zgodbic o imigrantskih družinah in njihovem vsakdanu, ki s pomočjo humorja in domišljije ni nikoli čisto navaden. Knjiga je še posebno primerna za glasno branje v slovenščini in angleščini, ki mu bodo radi prisluhnili otroci in mladi vseh starostnih skupin.

Srebrni osliček Sonya Hartnett. Pripoved o gospe Veverici in ostalih živalih v mamini glavi ... Levoy, Myron: Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti Lindgren, Astrid: Detektivski mojster Blomkvist Makarovič, Svetlana: Teta Magda ali Vsi smo ustvarjalci Martel, Yann: Pljevo življenje: roman Minne, Brigitte: Pripoved o gospe Veverici in ostalih živalih v mamini glavi Muck, Desa: Blazno resno o šoli Orr, Wendy: Nimin otok ... 5.

LUCET: Deljeno z dve. MACFARLANE: Skrivni dnevnik mladega hipohondra.

POVEZANE KNJIGE