Artemis Fowl 7. Atlantidski sindrom

Artemis Fowl 7. Atlantidski sindrom - Eoin Colfer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eoin Colfer
DIMENZIJA
12,35 MB
IME DATOTEKE
Artemis Fowl 7. Atlantidski sindrom.pdf
ISBN
9373927568873

OPIS

Nekoč je Artemis videl stvari, ki jih ni videl nihče drug, zdaj pa vidi stvari, ki jih v resnici ni ...Artemis Fowl je čudežni deček iz Irske, ki svoj sijajni um uporablja za zločinska dejanja. Ko je odkril, da se pod zemljo skriva vilinja civilizacija, se je zavedel enkratne priložnosti, da bi obogatel. Zdaj se je pojavila čisto nova vrsta, ki bi jo lahko zlorabil za svoje domiselne spletke. A Artemis o vilinjem Ljudstvu ne ve toliko, kot misli. In tisto, česar ne ve, mu lahko prekriža načrte …Artemis Fowl na svoj petnajsti rojstni dan skliče predstavnike vilinjega Ljudstva, da bi jim predstavil svoj PROJEKT, načrt, kako rešiti svet. Njegova zamisel v prisotnih vzbudi občudovanje, a praktično predstavitev prepreči katastrofa ...Reševanje ledenikov bo moralo počakati, ogrožen je vilinji svet. Marjeta Mali, prva stotnica v zgodovini LEPrekona, bo potrebovala vso pomoč, ki jo bo lahko dobila. Najzanesljiveje bi ji lahko pomagal prav Artemis, toda zgodi se mu nekaj strašnega.Artemis Fowl postane prijazen.Diagnoza: fant je žrtev atlantidskega sindroma! Nesramno žaljivi genialec naenkrat izgine, iz njegovih ust prihajajo le še nesmiselne osladnosti. Tak se ne more boriti z zlobnimi roboti. Je sploh še kakšno upanje?Sedma knjiga o geniju Artemisu Fowlu vas gotovo ne bo razočarala!

jul 2011. Eoin Colfer ( 3) ISBN/EAN:P_9789610115687.

Ko je odkril, da se pod zemljo skriva vilinja civilizacija, se je zavedel enkratne priložnosti, da bi obogatel. Zdaj se je pojavila čisto nova vrsta, ki bi jo lahko zlorabil za ... Artemis Fowl and the Atlantis Complex (Artemis Fowl: The Atlantis Complex in the US) is the seventh book in the Artemis Fowl series by Eoin Colfer.

POVEZANE KNJIGE