10. obletnica

10. obletnica - Maxine Paetro, James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
3,62 MB
IME DATOTEKE
10. obletnica.pdf
ISBN
2216551771720

OPIS

Za detektivko Lindsay Boxer njena poroka postane le še oddaljen spomin, ko se mora takoj spopasti z iskanjem novorojenčka, čigar mladoletna mamica je hudo ranjena in polna skrivnosti.V istem času se pomočnica javnega tožilca Yuki Castellano ukvarja z največjim primerom v svojem življenju, a ko ji Lindsay predloži nove dokaze v prid obtoženke, je Yuki postavljena pred zid. Ali naj zaupa prijateljici ali sledi svojemu občutku?V neposredni nevarnosti se znajde tudi Cindy, ki pomaga raziskovati primer čudaškega posiljevalca.Prijateljice iz Kluba preiskovalk umorov znova uspešno strnejo svoje vrste. A pred Lindsay je najzahtevnejša naloga doslej: se bo zaradi vsakdanjih stresov v službi zmogla odločiti za družino, ki si jo tako želi?

Ključne besede: Gašper Gantar dekan študenti Visoka šola za proizvodno inženirstvo. Na šoli so študentom na voljo sodobno opremljene predavalnice, računalniške učilnice in laboratoriji.

Podjetje Proaktiv Plus je v znamenitem in čudovitem Hotelu Union v Ljubljani praznovalo 10. obletnico uspešnega delovanja v Sloveniji.

POVEZANE KNJIGE