Življenje s himalajskimi modreci

Življenje s himalajskimi modreci - Svami Rama | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Svami Rama
DIMENZIJA
9,30 MB
IME DATOTEKE
Življenje s himalajskimi modreci.pdf
ISBN
6154392558150

OPIS

"Pripovedoval vam bom, kako sem odraščal in kako so me vzgajali, o velikih modrecih, s katerimi sem živel, in kaj so me naučili - ne s predavanji in knjigami, ampak z izkušnjami", je zapisal Svami Rama v uvodnih besedah te brezčasne sage.Zgodbe v njej so zapis njegovega osebnega iskanja resnice in razsvetljenja. To so navdihujoče, razsvetljujoče, zabavne, osupljive in pogosto duhovite zgodbe, ki nam približajo velike himalajske modrece, med njimi:- Matadži iz Asama, 96 letno svetnico, ki nikoli ne spi,- Gudari Babo, ki je svamija Ramo naučil, kako pomembna je neposredna izkušnja,- Jogija Sri Aurobinda, ki je združil meditacijo in aktivnost,- Urai Babo, ki je učil, da je v vsakem človeku skrita sposobnost za zdravljenje in- Mahatmo Gandhija, očeta naroda.

Najnovejša knjiga Montignacova metoda v teoriji in praksi - notri najdete odlične jedilnike za hujšanje za cel teden. Montignacova metoda hujšanja je že več kot 20 let priljubljen način zdravega prehranjevanja.

Prepoznajte svetlobo v najtemnejših časih. Louise L.

POVEZANE KNJIGE