Zakaj pa ne?

Zakaj pa ne? - Amadea Kovič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amadea Kovič
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Zakaj pa ne?.pdf
ISBN
7473516776849

OPIS

Konec osnovne šole je in pred glavno junakinjo, ki svoje dogodivščine ves čas pridno zapisuje v dnevnik, je dolgo, razburljivo poletje. Njena mama se odpravi v boj za poslansko mesto in ji tudi uspe priti v parlament. Pri tem ji pomaga sveže ločena teta, ki se naseli pri njiju in si prizadeva najti pravo pot naprej ter obenem poskuša ohraniti kolikor toliko urejen dom. Tako kot teto premetava iz ene skrajnosti v drugo, mora tudi glavna zapisovalka dogodkov dozoreti in se soočiti s posledicami svojih dejanj. PRva zaljubljenost in poletno flirtanje, prijateljstvo, zabave, lepotna tekmovanja, nočni potepi, obračunavanje z zlobnimi sestrami ter soočenje z osamljenostjo - vse to glavna junakinja popisuje z veliko mero humorja in iskrivosti.

Da izvršilna oblast deluje kot kompaktna celota. Zakaj pa ne . Odpri galerijo .

več njih ... Zakaj pa ne! 2016. Vabimo vas na tradicionalni dogodek, ki bo že osmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev.

POVEZANE KNJIGE