Za pest esejev

Za pest esejev - Jure Aleksejev | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Aleksejev
DIMENZIJA
10,11 MB
IME DATOTEKE
Za pest esejev.pdf
ISBN
4503317600393

OPIS

Za pest esejev je knjiga osemnajstletnega Mariborčana Jureta Aleksejeva. Eseji zbrani v knjigi pokrivajo raznolika področja od razvoja znanosti in evropskih povezav v bodočnosti, demokracije in krize v sedanjosti, pa do domnevnega in dejanskega vpliva preteklosti na naše življenje. Vrednoti, ki ju avtor vseskozi izpostavlja, sta dvom v to, kar nam govorijo in nezavrta, necenzurirana izpoved resnice, kakršna koli ta resnica pač je.

Eseji zbrani v knjigi pokrivajo raznolika področja od razvoja znanosti in evropskih povezav v bodočnosti, demokracije in krize v sedanjosti, pa do domnevnega in dejanskega vpliva preteklosti na naše življenje. Izid knjige Jure Aleksejev - Za pest esejev 03.05.2011. Za pest esejev je knjiga osemnajstletnega Mariborčana Jureta Aleksejeva.

SARAJEVSKI DNEVNIK. Sarajevski dnevnik niso le zapisi vsakodnevnega dogajanja v Sarajevu, kot ga je videl avtor leta ..

POVEZANE KNJIGE