Vile pripovedujejo o ... odgovornosti

Vile pripovedujejo o ... odgovornosti - Aleix Cabrera | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleix Cabrera
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Vile pripovedujejo o ... odgovornosti.pdf
ISBN
7309687797920

OPIS

Zgodba pripoveduje o odgovornosti. Odgovorni ste, kadar prevzeto nalogo opravite in svoje ravnanje tudi pojasnite, če je potrebno. Odgovornosti se nauči tudi Zvončica, vila iz te knjige. Zave se namreč, da veliko preveč sanjari, in se nato potrudi, da drugim vilam zavoljo tega ne povzroča več skrbi.

okvare zdravja oseb ali poškodovanja oz. uničenja stvari 2.1.2 stroške ugotavljanja obveznosti in obrambe pred odškodninskimi zahtevki, ki jih uveljavljajo tretje osebe v okviru 5.

Objavljen: 24.02.2021 dne 13:42; Do poteka še: Število prikazov oglasa:-krat; Zemljevid Cabrera, A.: VILE PRIPOVEDUJEJO O … VELIKODUŠNOSTI / HVALEŽNOSTI / SAMOZAVESTI / ODGOVORNOSTI … I. Mlakar: KAKO STA BIBI IN GUSTI … Začetno branje z malimi tiskanimi črkami.

POVEZANE KNJIGE