Sporočilo vode in vesolja

Sporočilo vode in vesolja - Masaru Emoto | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Masaru Emoto
DIMENZIJA
9,77 MB
IME DATOTEKE
Sporočilo vode in vesolja.pdf
ISBN
6374998928130

OPIS

Ta dan pa smo slišali veliko o vodi. Čeprav o njej ne razmišljamo veliko, je velik del nas, v našem okolju ... Sporočilo vode in vesolja.

Naše molitve, dobra volja in pozitivne, optimistične besede, ki jih voda sprejme, zdravijo nas same - ljudi - kot tudi celotno vesolje. Poseben pomen pripisuje vodi, ki je izpostavljena besedama ljubezen in hvaležnost, saj tvori čudovit ... Ključne besed: Masaru Emoto, Sporočilo vode, Sporočilo vode in vesolja, vodni kristali, voda je poslušala, glasba in voda, zvoki in voda, snežinke, kristal ljubezen in hvaležnost, heavy metal in voda, kakor zgoraj tako spodaj, voda in telo 70%, voda pride iz vesolja, voda iz pipe, mikrovalovka in voda, skrito sporočilo vode, v.b.z., založba sanje, podstavki za vodo, kaj gledam, kaj ... Sporočilo iz vesolja ...

POVEZANE KNJIGE