Punca, ki nekaj velja

Punca, ki nekaj velja - Beth Goobie | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beth Goobie
DIMENZIJA
3,10 MB
IME DATOTEKE
Punca, ki nekaj velja.pdf
ISBN
1464066419013

OPIS

Petnajstletno Sophie po treh mesecih veze pusti njen fant, kar pa še zdaleč ni tako hudo, kot je strah pred očetom, ki jo nenehno pretepa in žali. Kljub trudu, da bi jo imel rad, oznaka, da je neumna, nesposobna, ničvredna punca, vpliva na njeno slabo samopodobo in poglablja občutek krivde, da je za vse kriva sama in da oče ravna prav. Zaradi kraje mora hoditi k svetovalki, ki začne sumiti, da se v Sophiini družini dogaja nekaj hudega. Resnico pozna samo Jujube, Sophiina najboljša prijateljica, sicer dvanajstletnica, ki brezpogojno verjame v Nezemljane. Čeprav razmišlja svojim letim primerno, se zaveda, da njena prijateljica trpi in da ji mora pomagati. A vse se zaplete, ko Sophie njen oče tako pretepe, da Jujube pokliče reševalce in pride do soočenja, ki se ga nič kriva, ljubka deklica tako boji …

Dekleta, ki rada posežejo po tej pijači, so tista, ki so zelo prilagodljiva in vedno za akcijo. Po nekaj kozarčkih običajno postanejo nekoliko pokvarjena.

Za moške, ki prejmejo spodnje perilo za Valentinovo darilo velja enako, kot za ženske. Takoj, ko odpreš darilo, je čas za modno ... Čisto vsi smo molčali, ujeti v čarobnem, skoraj epifaničnem trenutku.

POVEZANE KNJIGE