Popoln par

Popoln par - Ally Condie | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ally Condie
DIMENZIJA
8,65 MB
IME DATOTEKE
Popoln par.pdf
ISBN
2768180431686

OPIS

Na sedemnajsti rojstni dan Cassia dobi svoj par. Družba odloči, da je on popoln življenjski partner za njo. Ampak ni. V njeni družbi uradniki določijo, koga ljubiš. Koliko otrok imaš. Kje delaš. Kdaj umreš. A ko se Cassia zaljubi v drugega fanta, je odločena, da bo nekatere odločitve sprejela sama. In takrat se ji začne jasniti ves njen svet …

Za naročilo na e-novice, vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb "Potrdi". "Bianchi in Team Jumbo-Visma imata dolgo skupno zgodovino. Bili smo popoln par.

English (US) · Español · Português (Brasil) · Français (France) · Deutsch Privacy · Terms · Advertising · Ad Choices · Cookies · Sta ti in tvoja polovica ustvarjena drug za drugega kot popoln par Dedolesovih nogavic? Izberi darilo, s katerim boš izrazil(a) svoja čustva brez besed. www.dedoles.si Pretirano izkazovanje ljubezni in pozornosti v javnosti je velikokrat krinka za dejstvo, da v razmerju nekaj manjka, ljudi, ki vaju obkrožajo pa z njimi prepričujeta, da sta popoln par.

POVEZANE KNJIGE