Odšel je za vedno

Odšel je za vedno - Harlan Coben | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Odšel je za vedno.pdf
ISBN
7810479460413

OPIS

Minilo je enajst let, odkar je bilo umorjeno nekdanje dekle Willa Kleina. Willov brat Ken je po umoru izginil brez sledu. Družina je ves čas živela v prepričanju, da je mrtev. Šele na smrtni postelji mama Willu zaupa, da Ken še živi. V tistem izgine Willovo dekle … Očitno je v Kenovo izginotje vpleten tudi fbi, zato se Will odloči, da ga bo iskal sam. Pri tem se srečuje s številnimi spletkami in zapleti, ki ga na koncu pripeljejo do presenetljivih odkritij.

Svojcem in žalujočim izrekamo sožalje. "Odločil sem se za lažjo pot," je dejal in dodal, da se je izogibal "poročanja kaj najbolj znani J. J.

Dobiš jo na Book Depository. Minilo je enajst let, odkar je bilo umorjeno nekdanje dekle Willa Kleina. Za vedno je odšel Objavljeno 06.

POVEZANE KNJIGE