Oblikovanje

Oblikovanje - John Heskett | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Heskett
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Oblikovanje.pdf
ISBN
3521941269418

OPIS

John Heskett je redni profesor na Oblikovalski šoli hongkonške politehnične univerze in komentator oblikovanja mednarodnega slovesa. Je avtor knjig Industrial Design (1980) in Philips: A Study of the Corporate Management of Design (1989). S članki in eseji sodeluje v številnih revijah, antologijah in katalogih ter redno piše za revijo iD Magazine.Avtor študije Oblikovanje poskuša razpreti nove vidike razmisleka o oblikovanju in s podrobnimi analizami pokazati, kako vsenavzoče je v našem vsakdanjem življenju. Študija je prvotno izšla z naslovom Toothpick and Logos, Design in Everyday life (OUP), bila takoj prevedena v korejščino in španščino, ter bila pozneje pod naslovom Design uvrščena v zbirko Very Short Introduction. Ne gre torej za hiter pregled področja oblikovanja, temveč za študijo strokovnjaka, ki je v živem stiku s prakso oblikovanj, tako da vzpostavlja most med akademsko sfero, sfero praktične uporabe znanja in študijem kulture, in prispeva k razmisleku o kompleksni umestitvi področja oblikovanja v kulturni prostor.

Vedno je bilo tako. Nemalokrat se zgodi, da podjetnik pride k nam še preden potrebuje tisk in povprašuje tudi po storitvi grafičnega oblikovanja. Vsi izvajalci s področja Notranje oblikovanje v kraju Cerklje na Gorenjskem, notranji oblikovalci z izkušnjami in referencami.

Nudimo: Grafično oblikovanje, zasnova spletnih strani ter aplikacij, digitalne rešitve, kampanje, audio in video produkcija. 02 620 54 20 ali [email protected] Oblikovanje Oblikovanje spletnih strani Oblikovanje spletne strani je del procesa izdelave spletne strani ali spletne trgovine.

POVEZANE KNJIGE