Najprej kot tragedija, nato kot farsa

Najprej kot tragedija, nato kot farsa - Slavoj Žižek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavoj Žižek
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Najprej kot tragedija, nato kot farsa.pdf
ISBN
2951963473811

OPIS

februarja 1970 in je v usodni družinski prometni nesreči utrpel poškodbe lobanje, zaradi katerih je tako kot njegov brat več mesecev okreval v bolnišnici. Leta 1992 je na univerzi Georgetown diplomiral iz zgodovine, nato pa se je prostovoljno prijavil k jezuitom v cerkvi v Portlandu v Oregonu. Najprej kot tragedija, potem kot farsa, potem kot Trump .

In argument, zakaj se o tem niti spraševati ne bi smelo - ampak le disciplinirano slediti ... Najprej kot tragedija, potem kot farsa, potem kot Trump ... Besedo, pisano besedo, misel in javnost, ki vznikne iz njih, vidi kot humanistični prostor, humanistično svetišče, ki se nedopustno prazni in profanira po populistični politični kulturi in novih internetnih zakonitostih globalizma in kapitala.

POVEZANE KNJIGE