Na robu

Na robu - Danny MacAskill | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danny MacAskill
DIMENZIJA
9,49 MB
IME DATOTEKE
Na robu.pdf
ISBN
3531084603049

OPIS

Danny MacAskil živi na robu. Z viralnimi YouTube posnetki z naslovi The Ridge, Cascadia in Imaginate je postal legenda. Sekvence njegovih trikov na strehah, v zapuščenih predelih mest in drugod parajo živce, njegovo življenje pa je polno vznemirjenja, krvavitev in milijonov spletnih zadetkov. Vsekakor pa mu uspeh ni padel v naročje. Vsak nov trik spremljajo dvom stres in »kaj če« vprašanja. Zanesti se mora na domišljijo, neustrašnost, prelomne kolesarske tehnike in smisel za dobre kadre. Celo življenje zasleduje ekstreme in nekako je še vedno v enem kosu, da o tem piše knjige. V knjigi Danny deli z nami spomine na anarhično otroštvo na Isle of Skye in zgodnje dni trial gorskega kolesarjenja, nas popelje s seboj na treninge in snemanja video posnetkov ter deli nikdar objavljene skice trikov iz osebne beležke. Pridružite se mu na neverjetni vožnji skozi knjigo. Ne pozabite na čelado!

Odpri galerijo. Prvošolci z rumenimi ruticami na ljubljanski ulici.

Policisti že več let opozarjajo, da so preobremenjeni, po njihovih ocenah jih primanjkuje okoli 2 tisoč, zaradi dodatnih nalog, povezanih z ... Na robu ljubezni je film Johna Mayburyja iz leta 2008, v katerem so zaigrali Keira Knightley, Sienna Miller, Cillian Murphy in Matthew Rhys, scenarij zanj pa je napisala mama Keire Knightley, Sharman Macdonald. Izviren naslov filma je bil The Best Time of Our Lives (Najboljši čas našega življenja), zgodba pa govori o valižanskem pesniku Dylanu Thomasu (zaigral ga je Matthew Rhys), njegovi ... Na robu Kolesarjenje za življenjem Danny MacAskill 19,90 € Dodaj v košarico Moj svet Peter Sagan 22,90 € Dodaj v košarico Pomočnik Domestique - Vzponi in padci poklicnega kolesarja Charly Wegelius 25,00 € Dodaj v košarico Danny MacAskill: Na robu.

POVEZANE KNJIGE