Mlade rime

Mlade rime Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,16 MB
IME DATOTEKE
Mlade rime.pdf
ISBN
9692228659464

OPIS

Zamisel za Mlade rime se je porodila dvema španskima študentoma. Leta 2005 pa smo jo za svojo prevzeli Slovenci. Veronika Dintinjana in Dejan Koban sta postala mama in ata projekta, ki se je začel z literarnim večerom v Menzi pri koritu na Metelkovi.Namen celotnega projekta je, še neuveljavljenim pesnikom odpirati vrata v svet poezije: da se predstavijo, se med seboj spoznajo in tudi svoje »rime« primerjajo z drugimi, pa tudi z uveljavljenimi pesniki.Knjiga Mlade rime ena je v slovenskem prostoru trendovski, neelitistični, neizključujoč, »svež« in kakovosten podvig v primerjavi s tolikimi antologijami in izbori. Je zapis nekega časa in začetkov nekaterih avtorjev, za katere bomo zanesljivo še slišali. Obenem pa poezija daje odgovore na marsikatero življenjsko vprašanje, ki jih zaman iščejo mnogi bralci. Našli jih bodo tudi v Mladih rimah.

poezija je kul! See posts, photos and more on Facebook. "Mlade rime so dediščina dveh španski študentov, ki sta bila v Ljubljani na izmenjavi. Ime nam ni bilo všeč.

Mladi vplivamo na razvoj lokalnega okolja ... Nova strategija za mlade v Ajdvščini.

POVEZANE KNJIGE