Korak do duhovne evolucije

Korak do duhovne evolucije - Hazel Courteney | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hazel Courteney
DIMENZIJA
12,80 MB
IME DATOTEKE
Korak do duhovne evolucije.pdf
ISBN
5097790479419

OPIS

Ali z našimi mislimi sami ustvarjamo resničnost? Ali lahko dokažemo, da naša zavest po fizični smrti živi naprej? Ali je vaše celotno vesolje le hologram? Po doživetju obsmrtne izkušnje leta 1998, ki je sprožila niz paranormalnih dogodkov v življenju avtorice te knjige, je Hazel Courteney v sebi začutila nujo, da poišče odgovore pri duhovnih mojstrih in priznanih znanstvenikih, zato da bi ji le-ti pomagali odkriti, kaj se resnično skriva za njeno duhovno izkušnjo. Pred vami je dogodivščina, ki je sledila temu dogodku - duhovno potovanje s kratkim uvidom v razmišljanja uglednih, a spornih "gostov", ki svoja odkritja delijo s Hazel. Videli boste, kako je prišla do osupljivih zaključkov.

Hitro postanemo ujetniki lastnih projekcij uma, ne da bi se tega zares zavedli in prepoznali, da smo pravzaprav v zanki, v kletki. In je e uma, misli in srca so ve krat nevidne, a zato ni manj tesne. Cilj naše evolucije.Nekega dne bomo spoznali Boga.

Ko priložnosti dozorijo - ali skozi Korak do duhovne evolucije - Duhovno potepanje v znanstveno teorijo o vsem. Hazel Courteney.

POVEZANE KNJIGE