Čudovita obzorja Slovenije

Čudovita obzorja Slovenije - Franci Novak, Uroš Sever | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franci Novak, Uroš Sever
DIMENZIJA
10,84 MB
IME DATOTEKE
Čudovita obzorja Slovenije.pdf
ISBN
3814273222380

OPIS

Pohodniški vodnik predstavlja 90 vzponov na najbolj razgledne vrhove Slovenije od najnižjega Sabotina, ki se s 609 m dviguje na zahodu Slovenije, do najvišjega Triglava v osrčju Julijskih Alp. Na predstavljenih pohodniških turah se lahko povzpnete na vršace alpskega visokogorja, se nadihate v strminah predalpskega hribovja, jo mahnete čez vinorodne panonske gorice ali skrivnostne primorske pokrajine. Vsako pohodniško turo predstavljajo fotografije in opisi poti s podatki o dostopu in sestopu ter drugimi informacijami, kartografski izsek pa prikazuje osnovni potek izbrane poti. Opisane pohodniške ture so primerne za kondicijsko različno pripravljene pohodnike, z zanesljivo orientacijo in kleno voljo.

Marjetka je bila presenečena, da je pokazala še "dva nova elementa". "Tvoji nastopi so, kot bi govorila pravljico.

Forum o negi telesa. 455 topics; 35547 replies Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. Med leti 2006 in 2012 je bila urednica na založbi Mladinska knjiga, kjer je sodelovala pri nekaterih največjih nacionalnih leksikografskih projektih (Veliki slovenski biografski leksikon, Slovenika - slovenska nacionalna enciklopedija) in urejala področje turistike (Čudovita obzorja Slovenije, Poti za vse dni, Veliki atlas Slovenije). Obzorja duha V preteklem tednu so se v Bogojini poslovili od upokojenega mariborskega pomožnega škofa, teologa, pesnika, prevajalca msgr.

POVEZANE KNJIGE