Bodi moja

Bodi moja - Jennifer L. Armentrout | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer L. Armentrout
DIMENZIJA
4,34 MB
IME DATOTEKE
Bodi moja.pdf
ISBN
5876339635931

OPIS

Teresa Hamilton ima za sabo težko leto: zaradi poškodbe kolena je morala za nekaj časa opustiti sanje o plesni karieri in se vpisati na kolidž. Poleg tega je zagledana v bratovega najboljšega prijatelja, ki z njo ni govoril že od usodnega večera, ko sta se poljubila. Tega poljuba nikakor ne more pozabiti, ker je bil tako zelo poseben, neverjeten, tak, ki ti spremeni življenje.Ko z Jasom vpišeta isto predavanje, preživljata skupaj vedno več časa in vse težje skrivata naklonjenost. Toda nad njima visi skrivnost in nato udari še tragedija v kampusu. Odločiti se morata, kaj sta pripravljena tvegati za ljubezen, zavesta pa se tudi, kaj bosta izgubila, če ne bosta tvegala ničesar …

Armentrout. Bodi moja (trda vezava) Tiskaj; Bosta dobila priložnost za ljubezen ali jima bo življenje to preprečilo? ... Druga knjiga v seriji Čakam te (Wait for you) - Čakam te, Bodi moja, Ostani z mano, Zaljubi se vame, Za vedno s tabo in Ogenj v tebi.

Odpr... Bod' moja, bod' moja, t' bom lešnikov dal, boš tiste potolkla, bom drugih nabral. Ti-drajla, ti-drajla, ti-drajla-li-lom, veselo je moje srce.

POVEZANE KNJIGE