Slon izginja

Slon izginja - Haruki Murakami | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Haruki Murakami
DIMENZIJA
6,26 MB
IME DATOTEKE
Slon izginja.pdf
ISBN
5354470403586

OPIS

In seveda so tudi tu izgubljene mačke. 8. Čeprav si bolečine nihče ne želi, pa je ta nujno zlo, saj je način, s katerim nam telo pove, da je nekaj narobe.

Ostale vrste slonov so domnevno izumrle do zadnje ledene dobe, ki se je končala pred približno 10.000 leti Posle više nego uspešne pesmice za decu "Snela Koka Jaje", sa ponosom Vam predstavljamo najnoviji hit u produkciji Dečije Zone - "Slon Trupko"! Uvereni smo d... Zbirka kratkih zgodb Slon izginja zajema zgodbe, napisane med letoma 1983 in 1990, ki nadgrajujejo vsebinske in formalne lastnosti njegovega romanopisja: v ospredju je motiv osamelosti v svetu ... Recenzija zbirke zgodb Slon izginja Haruki Murakamija: Ko manj postane več "Murakami velja za vse bolj resnega kandidata za eno izmed prihodnjih Nobelovih nagrad za literaturo." Robi Šabec. 20.

POVEZANE KNJIGE