Razdeljeno nebo

Razdeljeno nebo - Christa Wolf | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christa Wolf
DIMENZIJA
10,85 MB
IME DATOTEKE
Razdeljeno nebo.pdf
ISBN
6900208002935

OPIS

Izdelek trenutno ni dobavljiv. Redna cena: 22,95 € Wolfova sodi v kanon nemške literature in je ena najodmevnejših sodobnih pisateljic, ki je za svoje delo prejela številne nagrade in priznanja.

V viharju krvoskrunstva, bratomora in smrti bo zmagal tisti z najbridkejšim jeklom ... Razdeljeno nebo na eni ter v romanu Birgit Vanderbeke Denar ali življenje na drugi strani pojavlja ženski glavni lik, ki nasprotuje kapitalizmu in se odlo či za socialisti čno obarvano življenje. S primerjavo teh dveh knjig lahko bolje spoznamo zgodovino Nem čije, ko je bila ta še razdeljena na dve državi. Na koliko ozvezdij je razdeljeno vse nebo? Kaj je razlika med asterizmi in ozvezdji? Naštej tri asterizme.

POVEZANE KNJIGE