Ljudstvo lunja

Ljudstvo lunja - Vlado Žabot | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlado Žabot
DIMENZIJA
12,10 MB
IME DATOTEKE
Ljudstvo lunja.pdf
ISBN
9857083502441

OPIS

svetovne vojne do ... V romanu Ljudstvo lunja - v prizoru s srno, v prizoru ljubljenja z žensko, pa tudi v prizoru junakove izgube brata - bralec prepozna vse obraze ljubezni, ne da bi vi enkrat samkrat zapisali besedo ljubezen. In ljubezen je tam povezana s svetim, z božjim.

Sori, roman hrvaškega pisatelja Zorana Drvenkarja, se dogaja v Berlinu, kjer avtor tudi živi. Foto: Založba Beletrina Vlado Žabot z romanom Sveti boj sklepa trilogijo, v katero spadata še roman Ljudstvo lunja in epska pesnitev Sveta poroka. Foto: Založba Beletrina Štefan Kardoš je v romanu Vse moje Amerike na ozadju vojn in migracij prepletel usode prebivalcev treh zaselkov goričke vasi Križevci od konca 1.

POVEZANE KNJIGE