Kako postaneš vampir

Kako postaneš vampir - Amy Gray | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amy Gray
DIMENZIJA
4,85 MB
IME DATOTEKE
Kako postaneš vampir.pdf
ISBN
1219498398073

OPIS

Informacije o knjigi: Avtor: Amy Gray Prevod: Niki Neubauer Ilustracija: Scott Erwert Založba: Mladinska knjiga Strani: 139 Leto izdaje: 2010 Vezava: trda Za dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na: Devojka koja govori o vamirima goveji vampi v omaki, zgoščeni z drobtinami. Na olju počasi pražimo čebulo in česen, da zlato porumenita.

Obrni hrbet dolgočasju in minljivosti ter pokaži zobe povprečnosti. Avtorica v prvem delu priročnika sprva predstavi vse vrste vampirjev, nato pa bralca popelje skozi faze, ki so potrebne, da postaneš vrhunski vampir. Tako se lahko naučite vse - od tega, kako se spremeniti, priti iz kripte in poiskati polnoletnega varuha, pa vse do ustanavljanja svojega klana in sledenja vampirskim modnim smernicam. Naslov: Kako postaneš Vampir Naslov: Amy Gray Pobegni utesnjujočim mejam smrtnosti in si nadeni ogrinjalo božanskosti.

POVEZANE KNJIGE