Filozofija Andyja Warhola

Filozofija Andyja Warhola - Andy Warhol | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andy Warhol
DIMENZIJA
6,26 MB
IME DATOTEKE
Filozofija Andyja Warhola.pdf
ISBN
9962120803039

OPIS

Med njegovimi najbolj znanimi filmi sta Sleep, v katerem je prikazan pesnik John Giorno, ki je spal šest ur, in Eat, ki prikazuje človeka, ki je gobo 45 minut. Odlomek iz knjige Andyja Warhola: Filozofija Andyja Warhola o lepoti Andy Warhol, Filozofija Andyja Warhola, prevedla Lili Potpara, Modrijan, zbirka Poteze, 2010. Sloviti popartist Andy Warhol je na teh straneh popisal nekakšno praktično filozofijo, ki se ne napaja iz branja filozofskih prednikov, temveč iz njegovega življenja, precej istovetnega z njegovo umetnostjo. ANDY WARHOL: FILOZOFIJA ANDYJA WARHOLA .

0. Prijava/Registracija; Prijava v Moj račun Domov > Vse knjige > Biografije in spomini > Avtobiografija > Filozofija Andyja Warhola Filozofija Andyja Warhola Andy Warhol.

POVEZANE KNJIGE