Drugi glasovi, druge sobe

Drugi glasovi, druge sobe - Truman Capote | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Truman Capote
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Drugi glasovi, druge sobe.pdf
ISBN
9992202988554

OPIS

Ma, glavno je, da se potuje. Ukupno: 0 din Korpa je prazna. KNJIGE tudi druge spremembe v življenju,« po-jasnjuje Mojka Žagar o tej celoti, ki lahko odzvanja skozi naš glas.

Roman, s katerim naj bi Capote po lastnih besedah izganjal lastne demone, ima v svojem središču trinajstletnega Joela Knoxa, ki se po izgubi matere iz New ... Truman Capote: Drugi glasovi, druge sobe: Capotov roman iz leta 1948 je prvo delo, ki ga je avtor objavil že pri rosnih štiriindvajsetih in je ob izidu povzročilo precejšnje vznemirjenje predvsem zaradi neprikritih homoseksualnih namigov, kar je bilo nezaslišano za puritansko Ameriko tik pre... drugi glAsovi, druge odAje ... drugi deo 101 treći deo 167.

POVEZANE KNJIGE