Vrt za sladokusce

Vrt za sladokusce - Virginia Hayes | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Virginia Hayes
DIMENZIJA
3,78 MB
IME DATOTEKE
Vrt za sladokusce.pdf
ISBN
1842280310816

OPIS

Knjiga o biološkem vrtnarjenju je za vse tiste, ki jim zdrava, doma pridelana hrana veliko pomeni. V njej so navodila za gojenje zelišč, sadja, zelenjave in celo užitnih cvetov. Bralec se v njej lahko pouči o sajenju v posode, obrezovanju in negi rastlin, pa tudi o tem, kako pobirati pridelek, ga shranjevati in kako doma pridelano hrano uporabiti v kuhinji. Pridelek, vzgojen doma, bo že na pogled lepši, pa tudi okusnejši v primerjavi s tistim s trgovinskih polic, ob tem pa bomo seveda tudi popolnoma prepričani o njegovi kemijski neoporečnosti.S pomočjo te knjige lahko ustvarite svet raznoterih okusov v svojem lastnem domu. 

S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri. Facebook TZS; Facebook ŽIT Potem ko smo v prejšnji številki pohiteli z vrtninami za najzgodnejše pomladanske setve, nadaljujemo predstavitev letošnjih novosti pri semenih za vrtičkarje z vrtninami in cveticami, katerih čas šele prihaja.

Knjiga stavi na biološko pridelavo in ponuja navodila za gojenje zelišč, sadja, zelenjave in celo užitnih cvetov. Vrt za sladokusce. Knjiga o biološkem vrtnarjenju.

POVEZANE KNJIGE