V osrčje Bornea

V osrčje Bornea - Redmond o'Hanlon | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Redmond o'Hanlon
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
V osrčje Bornea.pdf
ISBN
4707336783529

OPIS

MUARAMUNTAI, 6. december - Tako pa sem iz Berauja na severovzhodu otoka za štirideset evrov pač ponovno odletel v Balikpapan; 45 minut udobnega sedeža namesto 20 ur avtobusnih kolovozov in žuljev na riti. Redmond O'Hanlon: V osrčje Bornea Prevedel Jure Potokar, Cankarjeva založba (zbirka S poti), Ljubljana 2010, 251 str., 24,94 EUR Dnevnik Zvoneta Šeruge: V mokro osrčje Bornea.

Razdelili smo se v dve ekipi: "podzemeljsko" in "nadzemeljsko". Tisti za pod zemljo so iskali nadaljevanja jame v podzemlju, ostali pa so na površini iskali brezna in ponore, ki naj bi nas pripeljali do podzemskega toka reke. Število izposoj za izračun nadomestila: 11189,56 Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Afriška ekipa se odpravi na šestdnevno potovanje v osrčje deževnega pragozda v Kongu, da bi posneli intimna življenja nižinskih goril.

POVEZANE KNJIGE