Superženska je v tebi

Superženska je v tebi - Annete Ellegaard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annete Ellegaard
DIMENZIJA
9,99 MB
IME DATOTEKE
Superženska je v tebi.pdf
ISBN
1421485035543

OPIS

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest Svoja spoznanja nam Anette Ellegaard v knjigi Superženska je v tebi pomaga prenesti v svoje življenje na način, ki je značilen za priročnike s področja osebne rasti: z vprašanji na koncu vsakega poglavja in vajami. Ne ponudi nam le lepo zapakirane zgodbe o (svojem) uspehu, ampak tudi številna zanimiva orodja, ki so ji k temu pomagala. II Anette Ellegaard: Superženska je v tebi Dobro ohranjena, kot nova.

Knjige za odrasle. Anette Ellegaard is the author of Superwoman er en følelse - en opløftende guide til kvinder, der vil det hele (4.12 avg rating, 17 ratings, 3 reviews, p... In prebudila zavedanje, da je sprememba že v tebi. Vsak od nas ima svoj edinstven zemeljsko-dušni zemljevid.

POVEZANE KNJIGE