Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije

Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije - Darinka Kobal | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kobal
DIMENZIJA
3,28 MB
IME DATOTEKE
Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije.pdf
ISBN
3932705793298

OPIS

Srce Slovenije povezuje območje občin v t. i. obljubljanskem pasu ter vse do Zasavja in Radeč. To blagovno znamko, ki postaja sinonim za srčnost ljudi, kakovost bivanja in raznolikost ponudbe na območju od kamniških planin do dolenjskega hribovja ter od vzhodnih obronkov Ljubljane do prvih posavskih ravnic, upravlja Center za razvoj Litija, v sodelovanju z njim pa je nastala tudi slikanica o vrabčku Čiviju.Radovedni vrabček Čivi želi spoznati Srce Slovenije in zato obišče devet zanimivih krajev – Vače, Moravče, Lukovico, Kamnik, Dol pri Ljubljani, Šmartno, Radeče, Zagorje in Litijo. Na poti spozna nove prijatelje, ki mu pripovedujejo že skoraj pozabljene zgodbe iz teh krajev ter predstavijo stare običaje in druge zanimivosti. Knjižica je namenjena zlasti učencem in učiteljem v četrtem in petem razredu osnovne šole, in to ne le tistim iz Srca Slovenije, temveč tudi drugim, ki želijo spoznati te kraje. Brez dvoma pa jo bodo radi vzeli v roke tudi odrasli, ki tod bodisi živijo ali so s Srcem Slovenije povezani kako drugače.

Predstavitveni letak podjetja, 2010. Velika planina: Po planinskih poteh, 2010 .

vrabček Čivi aktivno staranje mobilnost živa dediščina turistični vodniki inovativnost. Postanite soustvarjalci zgodbe Srca Slovenije.

POVEZANE KNJIGE