Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije

Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije - Darinka Kobal | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kobal
DIMENZIJA
11,40 MB
IME DATOTEKE
Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije.pdf
ISBN
2108390863056

OPIS

Srce Slovenije povezuje območje občin v t. i. obljubljanskem pasu ter vse do Zasavja in Radeč. To blagovno znamko, ki postaja sinonim za srčnost ljudi, kakovost bivanja in raznolikost ponudbe na območju od kamniških planin do dolenjskega hribovja ter od vzhodnih obronkov Ljubljane do prvih posavskih ravnic, upravlja Center za razvoj Litija, v sodelovanju z njim pa je nastala tudi slikanica o vrabčku Čiviju.Radovedni vrabček Čivi želi spoznati Srce Slovenije in zato obišče devet zanimivih krajev – Vače, Moravče, Lukovico, Kamnik, Dol pri Ljubljani, Šmartno, Radeče, Zagorje in Litijo. Na poti spozna nove prijatelje, ki mu pripovedujejo že skoraj pozabljene zgodbe iz teh krajev ter predstavijo stare običaje in druge zanimivosti. Knjižica je namenjena zlasti učencem in učiteljem v četrtem in petem razredu osnovne šole, in to ne le tistim iz Srca Slovenije, temveč tudi drugim, ki želijo spoznati te kraje. Brez dvoma pa jo bodo radi vzeli v roke tudi odrasli, ki tod bodisi živijo ali so s Srcem Slovenije povezani kako drugače.

Ob predstavitvi knjige ... Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 6668: RABSKI zbornik : 1953 : 0/0: 4759: RACIONALNA raba električne energije v gospodinjstvih : 1980 Seznam knjižnih izdaj založbe Modrijan od leta 1996. Poleg več kot 700 knjig je založba do leta 2018, ko je opustila učbeniški program, izdala več kot 400 učbeniških gradiv. Člani Kulturnega društva Dvor smo bili tudi v počitniškem času aktivni.

V Šmartnem pri Litiji, Lukovici, Litiji in Kamniku so od konca avgusta do oktobra 2015 potekali vikendi odprtih vrat pri turističnih ponudnikih.Vsak vikend lahko obiščete več ponudnikov, ki vam bodo ponudili edinstveno izkušnjo s posebnimi ugodnostmi in presenečenji. Izdali smo prikupno otroško knjižico Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije ter podprli ultramaratonskega kolesarja Hilarija pri njegovem podvigu za ohranitev Zemlje. Skupaj z zadrugo Jarina ... Radovedni vrabček Čivi v Srcu Slovenije : 2010 : 1/1: 19922: VERDEV, Helena : Radovednih pet.

POVEZANE KNJIGE